Prepara la teva habitació per a la tardor amb aquests 5 consells

Prepara la teva habitació per a la tardor amb aquests 5 consells

El canvi d’estació ja ha arribat i això vol dir que és moment de guardar els articles d’estiu i preparar la teva llar per a la temporada de fred. L’hivern pot ser acollidor, especialment si la teva habitació està equipada amb els productes adequats. Hi ha moltes coses que pots fer per transformar la teva habitació en un espai acollidor per a la tardor. A continuació, t’oferim cinc consells.

 

1. Prepara la teva habitació per a l’hivern amb capes de roba de llit

Amb l’arribada de la tardor, el teu llit tindrà una nova missió: mantenir-te abrigat. Potser sigui una bona idea tenir una primera capa de llençols suaus i frescos que et donin comoditat durant el descans. Per sumar calor, incorpora un edredó de lli sobre els teus llençols o un encoixinat tou.

 

2. Omple el teu llit de coixins

Vesteix el teu llit de gala amb coixins grans i suaus. Això farà brillar la teva habitació. Pots barrejar i combinar mides, afegir un o dos coixins Cosmetic BSensible i potser un addicional per decorar.

 

3. Llum càlida, per a més calidesa

La il·luminació marca una gran diferència en l’aparença i l’atmosfera d’un espai. Prepara’t per a la tardor afegint llums suaus i tènues a la teva habitació. Potser, el millor sigui començar per un llum amb una bombeta càlida a la teva tauleta de nit.

 

4. Canvia de lloc els mobles de la teva habitació

Pot ser que hagis mogut el teu llit més a prop de la finestra durant l’estiu, i potser per la tardor és millor allunyar-lo. Acomoda els teus mobles de manera que t’ajudin a mantenir-abrigat.

 

5. Millora el teu llit

Si portes un temps volent millorar el teu llit, la tardor és un excel·lent moment per fer-ho. Invertir en productes que contribueixin a mantenir el teu nou llit o el teu nou matalàs és clau perquè durin més. Un protector de matalàs encoixinat impermeable no només protegeix el teu matalàs, sinó que a més afegeix comoditat extra al teu llit. La tardor és una estació que gaudeixen aquells que s’han preparat pel fred. Assegura’t que la teva habitació sigui un espai càlid, i prepara-la amb els elements necessaris per augmentar la comoditat i la calidesa, i així evitar fer servir de més la calefacció (i estalviar diners).

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross