Perill, àcars! Segueix aquests consells per protegir-te

Perill, àcars! Segueix aquests consells per protegir-te

Els àcars són una subclasse d’aràcnids bastant petits, alguns microscòpics (són 10 vegades més petits que un mil·límetre) i altres més grans, com les paparres. Probablement en sentir parlar d’àcars penses en els àcars de pols. Aquestes minúscules criatures no es poden veure a simple vista, però habiten especialment als teixits, poden sobreviure a condicions extremes i s’alimenten de la nostra pell. Una substància anomenada Der p1, present als seus excrements, és causant d’al·lèrgies respiratòries i cutànies que podrien tornar-se severes. Es creu que milions d’ells habiten a cada casa. La gran pregunta és: què es pot fer en aquests casos? Eliminar-los del tot és impossible, però definitivament els has de reduir al mínim per millorar la qualitat de vida de la teva família. Segueix aquestes recomanacions per mantenir la teva llar saludable i segura.

Passa l’aspiradora i ventila els ambients

La neteja és fonamental per mantenir a ratlla aquests diminuts invasors. Assegureu-vos de passar l’aspiradora amb freqüència a totes les superfícies, incloent-hi els teixits (sofàs, cortines, catifes, etc.), no oblideu els matalassos i els coixins. En acabar, ventileu tots els espais, especialment els dormitoris.

Renta la teva roba de llit freqüentment

Per evitar la proliferació d’àcars, has de rentar la roba de llit almenys una vegada a la setmana. L’ideal és fer-ho amb aigua calenta (més de 50 ° C) i si és possible deixar que s’assequi al sol.

Protegeix el teu matalàs

Com s’ha dit, és important destacar que els àcars no desapareixeran del tot. Per això la solució més eficaç és cuidar el teu matalàs amb un producte adequat. La funda de matalàs completa BSensible Bugsecure protegeix totalment els 6 costats del matalàs contra àcars de la pols. És el protector de matalàs més complet del mercat, ja que garanteix la cobertura total de la superfície i posseeix un nou tancament patentat antixinxes. A més, el teu matalàs també estarà protegit contra líquids, humitats, al·lèrgens i fongs de forma natural. Assegura’t de seguir aquests consells per mantenir la teva família saludable i recorda que els productes BSensible et brinden la protecció més gran i comoditat per a un descans renovador.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross