Llençols hipoalergènics per cuidar la teva pell?

Llençols hipoalergènics per cuidar la teva pell?

Per als qui tenen pell sensible, mantenir a ratlla els brots i les al·lèrgies és una lluita constant. Potser et sorprenguis en descobrir que hi ha una solució per a aquests problemes que no té a veure amb seguir al peu de la lletra complicades rutines de salut. Simplement es tracta de canviar la teva vella roba de llit per fundes de coixí i llençols hipoalergènics. Encara que potser aquesta estratègia no sigui la primera que se t’acudeixi, has de saber que és molt efectiva per cuidar millor la pell de la teva família. Continua llegint per descobrir per què la roba de llit hipoalergènica pot ajudar-te a millorar la teva pell.

 

 

 

Propietats antibacterianes que inhibeixen el creixement dels bacteris de forma natural i permanent

Els llençols hipoal·lergògens científicament testats de BSensible poden reduir una de les principals causes d’acne i altres afeccions de la pell: els bacteris. Sense ells, els porus obstruïts no s’infecten i, per tant, no es produeix aquesta irritació. La roba de llit lleuger, transpirable i antibacterià restaura, manté i millora de manera natural la pell de nadons, adolescents i adults.

Superfície natural lliure de substàncies nocives

Hi ha alguns passos fonamentals en la batalla contra els brots i la pell sensible: consultar freqüentment amb el dermatòleg, evitar productes oliosos i menjar saludable. Però de vegades amb això no n’hi ha prou. Aleshores, cal buscar roba de llit natural. Els productes de BSensible tenen una propietat única coneguda com SMARTCEL sensitive, una fibra innovadora basada en cel·lulosa natural (Lyocell), que inclou l’element mineral d’òxid de zinc, conegut pels seus efectes positius a la pell i al cos.

Les propietats antibacterianes de l’òxid de zinc tenen un efecte positiu al cos humà. L’òxid de zinc present a SMARTCEL sensitive es preserva i incorpora permanentment a la fibra. Aquesta fibra natural es produeix sense utilitzar químics nocius.

SMARTCEL sensitive produeix un efecte regenerador especialment beneficiós per a persones amb pells sensibles (nadons, pacients que pateixen èczemes, etc).

Les fundes de coixí

Les fundes de coixí compleixen un paper molt important en la qualitat del son, però també en la salut de la pell, ja que es troben en contacte amb la cara durant tota la nit. Sempre és convenient optar per llençols i fundes de coixí hipoal·lergògens que siguin transpirables, lleugeres i suaus. El coixí d’escuma viscoelàstica COSMETIC de BSensible és un aliat perfecte gràcies a la seva activitat antibacteriana permanent i a la seva barrera protectora contra àcars de la pols i fongs (ideal per als que pateixen al·lèrgies), cosa que ajuda a prevenir tant arrugues com brots a la pell.

Si estàs intentant controlar problemes cutanis com acne, èczema, o al·lèrgies, és important que paris atenció als productes que entren en contacte directe amb la pell, com ara coixins i roba de llit, per mantenir saludable.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross