La importància d’escollir uns bons llençols per als teus fills

La importància d’escollir uns bons llençols per als teus fills

Els adults són conscients del tipus de llençols que utilitzen per als seus llits. Alguns gaudeixen d’una roba de llit senzilla amb un nombre mitjà de fils, a altres els agrada dormir amb estil amb llençols de luxe, altres han de dormir en llençols aptes per a al·lèrgics perquè tenen la pell sensible, i altres no paren gaire atenció al nombre de fils sempre que se sentin còmodes. No importa en quina categoria et trobis, però has pensat en la qualitat de la son del teu nadó?

Els llençols de bona qualitat poden treure el millor de la qualitat del son del teu nadó, sobretot si té problemes per dormir durant la nit o si té una pell sensible que el manté despert constantment. Els pares dels nens petits han de saber com és d’important la qualitat del son. Els nens petits generalment dormen tota la nit amb l’excepció d’una migdiada al dia, si n’hi hagués. Els nounats descansen durant el dia i periòdicament durant la nit. De fet, són els que més dormen, amb una mitjana d’entre 10 i 18 hores al dia.

Per assegurar que el teu petit dorm la quantitat adequada d’hores, has de procurar que tingui la roba de llit adequada. Quan es tracta de roba de llit per a nadons, el mínim és un llençol i una manta. Amb un nen petit, necessites la mateixa roba de llit que un adult. Hi ha diverses raons per les quals el teu petit pot tenir dificultats per dormir, incloent-hi pell sensible, coïssor pels llençols, sudoració excessiva, al·lèrgies, etc. Si el teu fill pateix algun d’aquests símptomes, pot ser el moment de reconsiderar l’elecció original de llençols i pensar en uns per a pells sensibles o llençols aptes per a al·lèrgics.

Una cosa que cal buscar en els llençols per a nadons de bona qualitat és una etiqueta d’hipoal·lergogen. Al mercat actual, si un producte es considera hipoal·lergogen, s’ha d’esmentar a l’etiqueta. És una de les moltes qualitats que gaudeixen els consumidors. Hipoal·lergogen vol dir que el material que s’utilitza en el producte està compost de material que no provocarà al·lèrgies. Aquests són llençols per a pells sensibles i no provoquen al·lèrgies cutànies. Probablement has de comprar llençols hipoal·lergògenes per a nadons si notes que el teu fill ha desenvolupat al·lèrgies. Els símptomes en els nadons i nens petits inclouen fregament excessiu dels ulls, desenvolupament de cercles foscos sota els ulls, erupcions, tos, esternuts i irritabilitat. Si compres llençols hipoal·lergògens, aquests símptomes disminuiran a l’hora d’anar a dormir o de la migdiada, la qual cosa augmentarà la comoditat del teu fill.

Les últimes coses que cal tenir en compte a l’hora de triar llençols per a nadons de bona qualitat són la comoditat i la durabilitat. Si els trobes còmodes, és molt probable que també ho siguin per al teu fill, ja sigui perquè la tela és suau, llisa, ferma o té una barreja de textures. A l’hora de comprar llençols, en general pots treure’ls de l’embalatge i tocar-los tu mateix. Els llençols duradors són la raó principal per la qual els consumidors compren roba de llit. La prova de la durabilitat dels llençols no és difícil. Generalment es diu que com més alt sigui el nombre de fils, millor serà la qualitat. Un bon joc de llençols ha de durar uns 8 anys, així doncs, tria llençols còmodes i de qualitat.

Bona elecció!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross