Els millors regals de Sant Valentí per a cada tipus de llenguatge de l’amor

Els millors regals de Sant Valentí per a cada tipus de llenguatge de l’amor

Sant Valentí, juntament amb la Diada de Sant Jordi, és la celebració de l’amor per excel·lència. És un dia per expressar afecte als teus éssers estimats. Però no tots expressem l’amor de la mateixa manera. Saps que hi ha 5 tipus de llenguatges d’amor? Tant si estàs planejant un regal especial per a la teva parella, un amic o fins i tot per a tu mateix, aquestes idees t’ajudaran a planejar un Sant Valentí increïble i especial per a cada tipus de llenguatge.

Si el llenguatge d’amor és “paraules d’afirmació”: Inclou una targeta bonica

Per a algunes persones és molt important escoltar (o llegir) com signifiquen molt per als seus éssers estimats, el seu llenguatge d’amor són les paraules d’afirmació. Així que si aquest és el cas del destinatari del teu regal, no oblidis dedicar algunes sentides línies com “Estic molt agraït de tenir-te a la meva vida” o “La teva amistat significa molt per a mi”. Acompanya el teu regal amb una carta o una targeta i faràs sentir especial a aquesta persona.

Si el llenguatge d’amor és “actes de servei”: Prepara un deliciós esmorzar al llit

Hi ha qui valora quan els seus éssers estimats fan coses per a ell. El llenguatge d’amor d’aquestes persones són els actes de servei. Així que, per a aquestes persones, despertar amb l’aroma d’unes delicioses torrades franceses amb gerds, cafè o suc de taronja al llit és el millor regal. I per fer-ho encara més agradable, per què no sorprendre’l amb el llençol de sota impermeable o la funda nòrdica NATURZINC perquè no s’hagi de preocupar per possibles vessaments de cafè o taques de fruita? A més, podrà presumir a les xarxes socials, ja que aquests llençols i nòrdics són fantàstics accessoris fotogràfics gràcies al seu teixit que no es planxa ni s’arruga.

Si el llenguatge d’amor és “contacte físic”: Sorpren-lo/la amb un massatge

Tots tenim a la nostra vida una persona superafectuosa que estima les abraçades i està sempre a prop: el seu llenguatge d’amor és el contacte físic. Per a aquest tipus de llenguatge d’amor, l’ideal és un massatge a casa. Tot comença per crear un ambient tranquil i afectuós per fer que se sentin còmodes. Així que, assegureu-vos d’acomodar el llit amb la superfície impermeable i freda POLARIS, que reduirà la temperatura de la pell fins aproximadament 1 ° C, aconseguint una millora significativa del confort. Probablement, hi haurà moltes cremes i olis, per la qual cosa aquest llençol és perfecte, ja que no només és fresc i transpirable, sinó també impermeable! Assegureu-vos d’ambientar l’espai amb música relaxant i espelmes aromàtiques per crear una experiència sensorial completa.

Si el llenguatge d’amor és “temps de qualitat”: Prepara una nit de cinema a l’aire lliure

Qui diu que cal comprar cares entrades de cinema per tenir una cita romàntica? Per a les persones el llenguatge d’amor de les quals és el temps de qualitat no importa el lloc, el que compta és que els seus éssers estimats estiguin presents compartint amb ells i creant records. Per fer-los sentir especials, organitza el vostre propi cinema en la comoditat del vostre jardí per gaudir d’una vetllada inoblidable. Ho pots fer tan senzill o tan elaborat com vulguis, ja sigui amb un projector o amb un ordinador portàtil, amb crispetes casolanes o amb un deliciós sushi. L’important és passar una estona agradable al costat de la cita. Perquè l’espai sigui el més còmode i acollidor possible, col·loca uns coixins i un còmode nòrdic i gaudiu d’aquest pla de Sant Valentí amb els millors amics, la família o la parella. Protegeix els coixins amb una funda de coixí impermeable NATURZINC per evitar que la brutícia i els gèrmens arribin a la pell i al llit. Les seves qualitats fresques, lleugeres, suaus com la seda i antibacterianes faran que tots vulguin embolicar-se a les fundes nòrdiques per veure pel·lícules durant hores!

Si el llenguatge d’amor és “regals”: ​​Pensa en un regal útil

Un regal serà sempre un gest d’amor tradicional. Però per a moltes persones, aquest és, a més, el llenguatge d’amor. Ells valoren la intenció i dedicació posada en escollir el regal. I no podem imaginar un regal més funcional i romàntic que uns llençols premium. Si regales a la teva parella un llençol de sota impermeable NATURZINC, li estaràs regalant comoditat, qualitat i estil. Si té tendència a patir al·lèrgies, irritacions cutànies o acne, aquest llençol hipoal·lergògen inhibirà el creixement bacterià de forma natural i permanent, proporcionant així una major salut i comoditat durant el son. També pots triar entre una gran varietat de colors per combinar amb els tons de la seva habitació.

Esperem que aquestes idees t’ajudin a planejar alguna cosa especial amb i per als seus éssers estimats. I recorda que BSensible és la millor aposta de regal. Tenim un producte per a cada persona, estil i necessitat. Feliç Sant Valentí!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross