Els llençols et provoquen al·lèrgia?

Els llençols et provoquen al·lèrgia?

Milions de persones pateixen al·lèrgies i moltes desconeixen la causa. Els estats al·lèrgics poden dificultar el son, sobretot si la roba de llit no és adequada. Si tens problemes per dormir a causa de la congestió i els esternuts, a continuació t’expliquem com pots esbrinar si els teus llençols són la causa d’aquest malestar.

Materials dels llençols

Cada persona és diferent quan es tracta d’al·lèrgies, per això és bo esbrinar les causes per poder evitar-les. Pel que fa als llençols, l’origen pot estar en el material amb què estan fets. Els qui tenen problemes amb la roba de llit normal poden optar per llençols hipoal·lergògens, fabricats amb materials que ajuden a evitar les al·lèrgies. Si et despertes amb secreció nasal i ulls plorosos, o experimentes altres símptomes com ara pell resseca, sempre pots realitzar una prova de panell per determinar a què ets al·lèrgic.

Pols i brutícia

Fins i tot si no ets al·lèrgic al material del qual estan fets els teus llençols, és possible que tinguis símptomes degut a la pols i la brutícia que queden atrapats a les fundes. La pols tendeix a acumular-se més ràpidament en certs tipus de llençols, i els àcars són una de les causes principals d’al·lèrgies. A més de rentar la roba de llit amb regularitat, també hauries de considerar canviar de material si els àcars de la pols no et deixen dormir a la nit.

Triar els llençols adequats

Si no pateixes al·lèrgies a cap material en particular, considera’t una persona afortunada. No obstant, els llençols hipoal·lergògens són la millor opció inclús per als que no tinguin cap patologia. Els materials hipoal·lergògens ajuden a evitar que s’acumuli pols i brutícia. D’aquesta manera, és possible dormir còmode i segur. Alguns materials populars per a la roba de llit són la seda, el bambú, el TENCEL™ i el cotó.

Dormir bé tota la nit pot resultar pràcticament impossible quan s’experimenten símptomes, i la situació pot empitjorar encara més en utilitzar llençols de baixa qualitat. Per això, en reemplaçar la roba de llit per una de millor qualitat, no només millora la qualitat del son reparador sinó també el benestar general, sense esternuts ni congestió nasal. Si estàs pensant en canviar a llençols hipoal·lergògens, consulta la nostra selecció o posa’t en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross