El regal més natural i sostenible pel Dia de la Mare

El regal més natural i sostenible pel Dia de la Mare

S’acosta una de les celebracions més emotives: el Dia de la Mare! Maig és el mes en què molts països honren les mares de tot el món. Sopars, viatges i regals són algunes de les maneres d’expressar l’amor en el dia de la mare. Si vols fer un regal que sigui pràctic, útil i que faci sentir bé a la teva dona, mare o àvia, tenim alguns consells fantàstics. Aquí tens algunes idees de regals naturals, sostenibles i còmodes, com els llençols impermeables. Continua llegint per trobar el regal perfecte per a la mare aquest mes de maig.

Coixí d’escuma viscoelàstica i fundes

Aquest coixí ofereix un gran confort a les mares en qualsevol moment de descans, ja que el sistema de perforació permet la circulació de l’aire dins del coixí. D’altra banda, les fundes de coixí tenen una excel·lent resistència gràcies a la seva gran elasticitat, a més estan fabricades amb responsabilitat social, total traçabilitat i sostenibilitat mediambiental. Les seves propietats antibacterianes mantenen, restauren i milloren la pell de forma natural. El millor daquesta idea de regal és que ajuda a salvar el medi ambient i alhora ajuda a dormir còmodament.

Llençols amb superfície i laterals impermeables

La raó per la qual els llençols impermeables són un regal popular per al dia de la mare és que són els llençols més còmodes del mercat. Quan la mare experimenti el descans amb el  nostre llençol de sota impermeable BSensible NaturZinc no voldrà tornar a dormir en cap altre llençol. Un gran benefici d’aquesta roba de llit és que manté el llit segur, suau i còmode per al descans. És extremadament durador, vé en diversos colors, evita la inhalació d’àcars de la pols (principal causa de les al·lèrgies respiratòries), i inhibeix el creixement bacterià de manera natural i permanent.

Quin millor regal per a la mare que un son reparador? No esperis fins a l’últim minut per comprar el seu regal, aconsegueix avui mateix els teus llençols impermeables. La teva mare, germana o esposa apreciaran aquest regal únic i pràctic.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross