Dia Internacional de la Dona: 5 èxits que marquen tendència al món

Dia Internacional de la Dona: 5 èxits que marquen tendència al món

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de la Dona. Aquest any amb el hashtag #BreakTheBias la consigna ens proposa imaginar un món més igualitari. BSensible s’enorgulleix de compartir l’interès per a un món millor. En aquest article volem celebrar i honrar les dones fent referència a 5 èxits que inspiren a continuar treballant per un món més just.

Sabem que les dones han aconseguit grans èxits a l’àrea professional en els darrers anys. No obstant això, segueixen complint un paper molt important dins de la llar. Per BSensible és un honor acompanyar la dona amb productes que li permetin estalviar un temps valuós per poder dedicar espai a altres projectes importants.

Assoliments ambientals

Encara que pugui semblar que la consciència sobre la cura del planeta ha despertat recentment, la veritat és que s’ha estat treballant molt durant anys perquè això passi. Per exemple, amb només 19 anys, la sueca Greta Thunberg ha aconseguit instal·lar a l’agenda mundial la necessitat de la consciència ambiental. La jove ha arribat fins i tot a les Nacions Unides i s’ha posicionat com una de les activistes ambientals més influents. BSensible comparteix la passió per a la cura del medi ambient i celebra l’impacte positiu d’aquesta dona.

Assoliments institucionals

Les dones han aconseguit també arribar als espais de presa de decisions, un èxit important en termes de representació per a les mateixes dones i per a tota la societat. Un exemple d’això és l’alemanya Ursula Von der Leyen, presidenta de la Comissió Europea des del 2019, que exerceix un dels càrrecs amb més responsabilitat a nivell mundial.

Assoliments a l’espai

Fins fa poc les dones dins de la indústria aeroespacial complien rols dins dels equips, però no era freqüent veure-les a l’espai (amb excepció de Valentina Teleshkova). Va ser una grata sorpresa reconèixer l’aviadora Wally Funk (als 82 anys), entre els exploradors que van acompanyar Jeff Bezos en el seu viatge a l’espai. Celebrem aquesta fita i esperem veure els propers projectes d’aquesta gran dona.

Assoliments en el món de la salut

Fa anys que les dones formen part d’equips de recerca científica, però recentment estan accedint cada cop més a liderar els seus propis equips. A l’Institut Jenner de la Universitat d’Oxford, la científica Sara Gilbert va estar al capdavant de l’equip de recerca que va desenvolupar en temps rècord la vacuna AstraZeneca, gràcies a la qual comptem amb una de les eines més grans per combatre la pandèmia. Quin exemple!

Assoliments a les finances

L’economia és un altre àmbit on puja la participació de les dones. Amb el creixement exponencial de les criptomonedes en els darrers anys, molts inversors es van sentir desafiats com mai abans. Però l’anglesa Sara Trojanowska va prendre aquesta oportunitat per esdevenir AltCoin Sara i compartir eines i aprenentatges amb els seus seguidors. Una dona generant una comunitat diversa i ajudant els altres a accedir a aquesta nova tecnologia, una veritable inspiració.

La filosofia de BSensible està orientada a una societat més equitativa i a un futur millor per a les generacions futures. La nostra innovadora tecnologia no només ajuda a disminuir la càrrega a la tasca diària dins de la llar, sinó que a més cuida el medi ambient i la sostenibilitat.

Junts podem fer un món més igualitari, i a BSensible acceptem el desafiament.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross