Descobreix l’impacte de les al·lèrgies a la teva qualitat de son

Descobreix l’impacte de les al·lèrgies a la teva qualitat de son

Si patiu al·lèrgies, probablement més d’una vegada us heu preguntat de quina manera afecten el vostre descans. Dormir és indispensable per a la salut i moltes persones senten de diverses maneres l’impacte de les al·lèrgies quan intenten dormir. Descobreix com t’afecten les al·lèrgies mentre dorms i què pots fer per prevenir molèsties.

Els símptomes de l’al·lèrgia empitjoren a les nits

Els al·lèrgens irriten les teves vies nasals i creen símptomes que produeixen incomoditat com a congestió, esternuts i ulls plorosos. Lamentablement, això no només dificulta la teva respiració sinó que aquests símptomes tendeixen a empitjorar durant la nit. Per reduir els símptomes de l’al·lèrgia durant la nit, moltes persones trien llençols hipoal·lèrgics per assegurar una millor qualitat de son.

Les al·lèrgies poden causar insomni

A més de causar problemes per dormir a causa de la dificultat respiratòria que produeixen, les al·lèrgies també et poden despertar una vegada has agafar el son. És molt comú que els que pateixen al·lèrgies es despertin al mig de la nit, ja sigui per congestió, esternuts o tos, o simplement una sensació d’incomoditat.

Les al·lèrgies afecten la teva vida quotidiana

La teva capacitat per oxigenar-te durant la nit i poder dormir sense interrupcions afecta la teva vida quotidiana. Potser sentis fatiga durant el dia, tinguis mal de cap al despertar o sentis la pressió dels sins nasals irritats al llarg del dia. Per això, preocupar-te per dormir bé durant la nit pot impactar la teva productivitat durant el dia. Pots aconseguir-ho amb llençols hipoal·lèrgics i purificadors d’aire.

Què hi pots fer?

Per sort, hi ha maneres de mitigar els efectes negatius de l’al·lèrgia durant la nit. Si encara no estàs prenent medicació per a l’al·lèrgia, potser seria convenient plantejar-ho al teu metge. També pots invertir en alguns productes que ajudin a reduir els efectes de l’al·lèrgia durant la nit, com per exemple un llençol de sota impermeable i hipoal·lèrgic, un humidificador i un purificador d’aire per a la teva habitació. Finalment, si sents que la teva al·lèrgia està afectant les teves nits de descans, pot ser convenient que contactis un professional per avaluar les teves opcions. Dormir bé és massa important, per això no pots permetre que l’al·lèrgia et segueixi arruïnant les nits. Si vols llençols hipoal·lergògens d’alta qualitat, còmodes i suaus per dormir millor, contacta avui amb l’equip de BSensible.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross