Això és el que els pares han de saber sobre la cura dels seus nadons

Això és el que els pares han de saber sobre la cura dels seus nadons

L’arribada d’un nadó representa un dels millors moments de la vida. És meravellós conèixer finalment al teu nadó i veure la seva carona després de mesos d’esperar-lo. No obstant això, si es tracta del teu primer fill, probablement tinguis molt per aprendre sobre la cura d’un nadó. Però no et preocupis. A continuació et donem informació útil sobre com cuidar-lo:

 

Comprar per a un nadó

Comprar per a un nadó és un gran manera de passar el temps mentre esperes que arribi al món. Fins i tot després de néixer t’adonaràs que encara necessites comprar algunes coses per fer més fàcil la vida de l’infant. Per exemple, sempre ajuden els llençols de sota impermeables. Els llençols de sota impermeables (com els que oferim) són suaus i acolorits. També són transpirables, silenciosos i no fan calor. A més, les fibres contenen zinc, que té propietats antibacterianes. La bona notícia és que, mentre en compres un pel teu nadó, pots escollir un llençol de sota impermeable per a tu també.

 

Alimentar un nadó

Per començar, el teu nadó necessita agafar-te fermament per rebre tota la llet que necessita. La millor posició per acomodar a un nadó abans d’alimentar-lo és de costat, de manera que la teva panxa i la del nadó estiguin en contacte. Col·loca el mugró suaument a la boca del nadó i assegura’t que s’agafi fermament. Recorda beure força líquids al llarg del dia per tenir prou llet.

 

Banyar a un nadó

Com que els nounats no surten a jugar, no és difícil mantenir-los nets. En general, amb dos o tres banys en aigua tèbia n’hi ha prou. El primer pas per donar-li al teu nadó un bon bany és assegurar-te que l’aigua estigui tèbia, no calenta. Després d’aconseguir la temperatura perfecta, omple la tina amb aigua (no més de 5 a 7, 5 cm.).

 

Canviar el bolquer del nounat

Els nounats són propensos a presentar erupcions per l’ús de bolquers a causa de la seva pell sensible. Per aquest motiu, has de canviar el bolquer amb freqüència per evitar la humitat excessiva. Hi ha molt per aprendre sobre la cura dels nadons, i tot és fantàstic. El millor consell és assegurar-te que el teu nadó estigui sempre còmode i sec. És per això que recomanem que tinguis els nostres llençols de sota impermeables, que mantenen el bressol del teu nadó sec i còmode.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross